tirsdag 2. mars 2010

Affeksjonsverdi og bruktfunn...

Da jeg var på besøk hos min MAMMA i dag, fant jeg disse søte EGGEGLASSENE! Har egentlig aldri lagt merke til dem før. De er fra mine OLDEFORELDRE. Mor fortalte at min oldermor brukte alltid den med GULLHØNA på, mens min olderfar brukte eggeglasset med den STOLTE HANE....hihi...syntes det var utrolig koselig. SJARMERENDE med slike ting som har så stor affeksjonsverdi:)


Disse skålene fant jeg på BRUKTHANDELEN jeg var på i forrige uke. De er perfekte til å ha litt kjeks, lørdagsgodis, korte blomster, dessert, lys, eller andre ting jeg måtte finne på! Jeg er så FORNØYD med kjøpet! Jeg fant dem TILFELDIGVIS før vi skulle gå ut av butikken, da jeg slang et siste sveip gjennom hyllene...det gjør det jo bare EKSTRA moro:)

OOOOPS! Jeg klarte heldigvis å redde den!!! Egentlig burde jeg ikke ha annet enn KAKTUSER hjemme...men jeg har jo klart å drepe de og...HELDIGVIS fikk jeg den opp å gå igjen etter fire timer i vannbad...! Den trenger en del vann den hortensiaen...
Ps! Jeg håper det står bedre til med din Dronning Maud!!!

Ha en HELT HERLIG tirsdagskveld!

 

1 kommentar:

  1. He he:)det er første gang jeg har holdt liv så lenge.Har den på kjøkkenet og vanner faktisk hver dag!!!håper å plante den ut til someren;)så utrolig fine ting du viser.Slike ting har stor verdi!!!Du er flink med kameraet altså!

    SvarSlett