torsdag 4. mars 2010

Bruktfunn-torsdagen...

I dag har min HERLIGE venninne og jeg hatt vår bruktfunn-torsdag...! Etterpå var vi på kafèbesøk, og jaggu ble ikke STRIKKETØYET tatt frem over den gode praten med deilig KAFFE... Snakk om avhengig!

Her om dagen tok jeg frem mitt eget strikketøy da vi var på kafè. Da satt det ei dame på over 80 år ved siden av oss... hun ble så sjarmert av at vi strikket... det var ikke så mange som bedrev slikt lenger, i følge henne selv... Nei det er jo ikke så ofte man ser strikking på kafè lenger...men du og du så koselig det er! Etterpå lurte jeg litt på om jeg skulle føle meg gammel...eller moderne...Jeg fant ut at det siste var mest fornuftig...:)

Takk for en INSPIRERENDE dag min gode venn...hennes HERLIGE blogg finner du HER...


Jeg endte opp med noen nye BOKSER...klarte ikke å motstå disse HERLIGHETENE.... Dessuten synes jeg blåfargen på den nederste boksen er bare LEKKER... Skriften "røffet" det hele litt opp... I den øverste boksen har jeg tenkt til å putte vasketabletter til oppvaskmaskinen...Da er de lett tilgjengelige på benken, og vil FORHÅPENTLIGVIS pynte opp et gammelt kjøkken...!
Til helgen skal jeg ha en FANTASTISK vinterhelg! Det er meldt strålende vær til lørdag, og jeg kjenner SOMMERFUGLENE spre seg...
AV MED KLÆRNE, OPP I TRÆRNE, HA DET GØY!!!

Ha en FANTASTISK helg alle sammen:)


3 kommentarer:

 1. Morsomt skrevet:)ha en strålende helg:)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har, her kommer jeg tilbake!
  God helg.
  Tonje

  SvarSlett
 3. Det er koselig med strikking. Har selv ei venninne jeg ofte treffes med på cafe for å strikke og skravle over en kopp kaffe, og for å være helt ærlig har jeg også ofte fundert på om jeg da er gammeldags eller moderne...:)
  kos

  xxx

  SvarSlett