onsdag 14. april 2010

kontoret tar form...

En dag vandret jeg hvileløst rundt på CLAS OHLSON...  Jeg er litt forundret over den butikken...det er jo ikke en ting de ikke har...!
Jeg har sett denne LAMPEN i bruk en eller annen gang...husker ikke helt hvor... Jeg var i allefall ikke på utkikk etter den... Men PLUTSELIG lå den der på hyllen... Jeg ble litt fasinert egentlig... Så da tok jeg like så godt to stykk med meg hjem... Jeg hadde jo ingen andre gode "billige" ideer liggende i TANKEBOKSEN...

MIN KJÆRE lo godt da han så dem...Som tidligere INDUSTRIARBEIDER hadde han sett sin del av den typen, og han skjønte ikke helt hva jeg mente da jeg sa at de skulle henges opp... hihi...først trodde han de skulle brukes som ARBEIDSLAMPER mens jeg malte!!!
Etter en stund fikk jeg endelig hengt dem opp... de er skikkelig gøyale... Jeg hang dem i litt forskjellig høyde for å myke opp litt... men det kunne ikke blitt bedre egentlig... GAMLEFAR syns til og med de var litt fine... Han er kjekk sånn... skeptisk med en gang...men lett overbeviselig...:)
Desverre klarer jeg ikke helt å få til et mer helhetlig bilde av hvordan rommet ble med lampene hengende...(vidvinkel ligger på ønskelisten...:)
Vi fikk kjøpt inn SOVESOFA til kontoret...(hvit selvfølgelig...:) En av EPLEKASSENE mine fikk plass på veggen... Det ble for vanskelig for meg å bestemme meg for om jeg skulle male den hvit,(litt mye i hodet på en gang...:) men jeg får tygge litt på det... De er jo veldig RØFFE sånn som de er, og det er jo mulig noe av sjarmen blir borte i hvitt...
Dette var den grønnfargen som opprinnelig var på rommet... Det er panel på rommet og jeg valgte å male i 80 GLANS  for å få et fint gjenskinn...

Nå gjenstår det "bare" å plassbygge et langt skrivebord og organisere en haug med rot!!! Det skal bli herlig du...:)

Ha en DEILIG dag...

5 kommentarer:

 1. Kjempetøft Camilla!
  Jeg har de lampene selv faktisk:) Tenkte kanskje å ha dem over den nye kjøkken øya vår. Enten det, eller bare to pærer, vi får se:)
  Hylla på veggen må du IKKE finne på å male! Det ble en kjempefin kontrast mot veggen:)

  Nyt sola på andre siden av sundet:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. De NUD - lampene er kjempetøffe Kjersti, men jeg er veldig fornøyd med disse også. Litt artig med det stålet rundt glasset:)
  Nei hylla blir nok ikke malt...etter at jeg hadde grublet på det en stund skjønte jeg jo at selve ideen med eplekasse blir helt borte hvis de males:)
  Her er sol og glede....:)

  SvarSlett
 3. Så fint du har det, og den lampen var kjempe tøff!
  Eplekassen gjorde seg sååå godt der den henger!
  Ønsker deg en fiiin dag! klem

  SvarSlett
 4. De var knalltøffe, spritet virkelig opp rommet!!

  Ha en fin dag!

  Potrinaklem :)

  SvarSlett